Cautare

8504 de rezultate pentru "stiri buzau 11 octombrie 2012 educatie finaciara scoala nr 1" (3.17 secunde)
Scoala Nationala de Folclor, proiect initiat de Vlad Ionescu, s-a lansat oficial aseara, la restaurantul Moara lu’ Bucur, in prezenta a numeroase personalitati din spatiul public. ... "Scoala Nationala de Folclor este un proiect in care cred!
Prima zi de scoala este una speciala atat pentru copii, cat si pentru parinti. ... In timp, chiar si amintirea primei zile de scoala din viata ta intra intr-o usoara ceata.
Astfel, in loc de a primi majorari in aprilie si octombrie, unii bugetari vor beneficia de cresteri salariale chiar de la 1 ianuarie. ... Astfel, salariile profesorilor vor fi majorate cu 5% incepind cu luna ianuarie, cu 2% din luna aprilie si 15% din octombrie.
Social-demo¬cratilor le reveneau, conform protocolului, 21 de Consilii Judetene, insa in sedinta Comitetul Executiv National s-a decis ca PSD sa cedeze, la cererea PNL, sefia Consiliului Judetean Buzau, detinuta in prezent de pesedisti, luand la schimb alte doua Consilii.
Alegeri parlamentare 2012. Vezi aici lista noilor senatori Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
• Sondajul de opinie s-a desfasurat la nivel national, intre 1-10 octombrie, pe un esantion de 1102 respondenti cu varste de 18 ani si peste, prin interviuri fata in fata.
Saptamana aceasta va avea loc cea de-a doua editie a UX Bucharest, prima conferinta de acest fel din Europa de Est, care se va desfasura in perioada 3-6 octombrie 2017, la Hotel Sheraton.
In 2012, partidele se vor confrunta cu cele mai mari provocari din istoria ultimilor 20 de ani de democratie: ... Din acest punct de vedere, e de asteptat ca partidele sa joace cartea promisiunilor din 2012 intr-un registru sobru.
Cateva aprecieri dupa acest prim an, extrem de greu, si mai ales despre ce urmeaza sa faca USL in 2012 merita facute.
In 2012 a infiintat, impreuna cu Andrei Rosca, primele cursuri intensive de social media din Romania - Social Media School.
aici nu se respecta drepturilor omului, nu se respecta dreptul fundamental la educatie in limba oficiala a Republicii Moldova - limba romana! ... Autoritatile autoproclamate de la Tiraspol trebuie sa respecte dreptul fundamental la educatie in limba materna.
Vreau in acest sens sa subliniez importanta valorilor pe care familia le transmite in formarea si dezvoltarea generatiilor viitoare, pentru ca o educatie buna va ajuta la crearea unui individ util societatii.
De grija evaluarilor moare sistemul de educatie. ... Acesti copii sunt evaluati sub auspiciile unui sistem de educatie care inca testeaza. ... In scoala romaneasca se pune prea mult accent pe tocit si pe raspunsuri in clasa pentru niste calificative.
Intrebat cum comenteaza critica sindicalistilor si a reprezentantilor patronatelor dupa discutiile cu reprezentantii FMI de la care asteptau propuneri concrete de iesire din criza finaciara, Jeffrey FRANKS, seful delegatiei a explicat ca FMI nu are asemenea responsabilitati.
E o tara in care avem serioase probleme legate de criza asta economica, e pe cale sa devina si o criza finaciara si tare ma tem si sociala foarte puternica.
Evenimentul si-a deschis lucrarile marti, 11 iulie, urmand ca seminarul sa dureze pana joi, 13 iulie.
BCR si-a pastrat insa numele ca urmare a notorietatii acesteia pe piata finaciara romaneasca, unde este usor de reperat si identificat.
La randul lor, inspectorii de la Garda Finaciara si cei de la Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta au lasat invitatii pentru administratorul clubului, Mihaela Ioana Popa, care urmeaza sa se prezinte, azi, la sediile institutiilor care s-au aflat in control, cu mai multe documente.
La Apollo111, pana pe 8 octombrie, invitatul special al editiei Anim'est de anul acesta, canadianul Dave Cooper, unul dintre cei mai apreciati artisti internationali creatori de benzi desenate, expune lucrarile care au servit drept inspiratie sau chiar au fost folosite in realizarea scurtmetrajului sau de animatie Absența lui Eddy Table.
Marea Revolutie Socialista din Octombrie, cum o numea istoriografia comunista, a fost mai degraba o lovitura de palat realizata de un grup de conspirationisti bolsevici, lipsiti de scrupule, in frunte cu Lenin si Trotki care a reusit datorita dezorganizarii generale a Rusiei si in primul rand a armatei, unde moralul si vointa de lupta erau la pamant.
google-analytics.com